Yandex.Navigasyon ile trafikte yön bulmak artık daha kolay

Yandex.Navigasyon ile trafikte yön bulmak artık daha kolay

Yandex’in geçtiğimiz aylarda iOS ve Android mobil işletim sistemi kullanıcıları için hayata geçirdiği navigasyon uygulaması şimdi de Windows Phone 8 kullanıcıları için hazır durumda.

Güncel trafik bilgilerini ve trafik yoğunluk durumunu gösteren Yandex.Navigasyon uygulamasına nereye gideceğinizi söylediğinizde uygulama size en uygun yolu ve en hızlı alternatifleri söylüyor. Örneğin; dönmeniz gereken sapağı kaçırdığınızda Yandex.Navigasyon size yeni bir rota çiziyor ve en kısa yoldan rotanıza dönmenizi sağlıyor. 3 boyutlu harita özelliği ile yola daha iyi hakim olmanızı sağlıyor.

Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde bulunduğunuz bölgedeki trafik durumu bilgisini trafik ışıkları sembolü ile birlikte görebiliyorsunuz. Renkli trafik göstergesi ile rotanız üzerindeki trafik durumunu görebilirken varış zamanı ve kalan zaman arasında kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

Yandex, “En yakın benzin istasyonu” gibi sesli aramalara imkan sağlayan uygulamaya en yakın zamanda gece modu ve üç boyutlu bina desteğini de eklemeyi planlıyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 1.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler