Sony Xperia 5 IV Tanıtıldı

Sony Xperia 5 IV Tanıtıldı

Akıllı telefon pazarına iddialı bir şekilde girmek isteyen Sony, Xperia 5 IV modelini tanıttı. Özellikle kamerasıyla, kullanıcıların gönüllerini fethetmeye hazırlanan Sony Xperia 5 IV daha şimdiden adından söz ettirmeye başladı.

Sony Xperia 5 IV Özellikleri


Sony Xperia 5 IV, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setiyle geliyor. 172 gram ağırlığında olacak olan cihaz, 156x67x8,2 mm boyutlarında.



Sony Xperia 5 IV’in kamera özelliklerine bakıldığında oldukça iddialı bir giriş yapmaya çalıştığı söylenebilir. Telefonun arka panelinde üçlü kamera dizilimi bulunmaktadır. Her üç kamera da üst düzey bir performans ile gelecek. Kameralardan her biri 12 megapiksel ve 12 fps okuma hızına sahip. Böylece 4K /120p’de kullanıcılar video kaydı alabilecekler. Bunun yanı sıra otomatik pozlama, otomatik odaklama ve HDR etkin olduğunda 20 fps’de fotoğraf çekebilmeye imkan tanıyan özellikler de mevcut. Sony Xperia 5 IV’ün ön panelinde 6.1 inç, 1080x2520 piksel bir OLED ekran bulunuyor. Telefonun ekranında 12 megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor.



5000 mAh bataryaya sahip olan Sony Xperia 5 IV hem kablolu hem kablosuz şarj imkanına sahip.



Satış fiyatının 1000 dolar olması beklenen Sony Xperia 5 IV’in Eylül ayının sonunda ya Ekim ayının başında satışa sunulması bekleniyor.




Eklenme tarihi: 3.09.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler