Android ve iOS için yapılan en çılgın oyun: Minion Rush

Android ve iOS için yapılan en çılgın oyun: Minion Rush

Çılgın Hırsız "Depicable Me" adlı animasyon filminin Gameloft tarafından mobil cihazlara uyarlanan Çılgın Hırsız: Minion Rush son zamanlarda pek çok akıllı telefon kullanıcısının elinden düşürmediği bir eğlence kaynağı durumunda. Peki, oyuna pek çok olumlu görüş kazandıran özellikleri neler bir bakalım.
Filmi izleyenlerin hatırlayacağı üzere Gru'nun sadık ve sarı çalışanları olan minyonlar, oyunda farklı mekanlarda muz toplayarak ilerliyor, hem puan kazanıyor hem de yeni mekanların kilidini açıyor.

Farklı mekanlar sayesinde karşılaştığınız engeller sürekli değişip, yenileniyor. Topladığınız muzlarla yeni görünümler ve farklı geliştirmeler (Mega Minyon, Pofuduk Tekboynuz, Gru'nun Roketi vs.) satın alabiliyorsunuz. Oyunda ayrıca özel bir para da mevcut. Gerçek parayla satın alabildiğiniz bu paraları oyun içindeki çeşitli görevlerden de kazanabiliyorsunuz. Oyun esnasında karşınıza çıkan engelleri aşmak için uçuyor zıplıyor, sürünüyor ve kötülerle savaşıyorsunuz.

Özellikle sonsuz koşu türündeki Temple Run, Subway Surfers gibi oyunlara benzetilen Minion Rush; 3B grafikleri, görüntü kalitesi, özel animasyonları, başarılı seslendirmeleri, oynama şekli (hem elle hareket ettirme hem de telefon eğme) gibi özellikleriyle benzerlerinin bir adım önüne geçiyor.

Facebook entegrasyonu da sunan uygulama sayesinde skorlarınızı paylaşabiliyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz.
Oyunda özellikle minyonların çıkardıkları sesler ve sevimli surat ifadeleri oldukça eğlenceli!

Android ve iOS'ta bulunan ve Türkçe dil seçeneği de olan Minion Rush, ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oyunun tanıtım videosunu buradan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 17.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler