Yandex Uygulama mağazası Yandex.Store Android kullanıcılarının hizmetinde

Yandex Uygulama mağazası Yandex.Store Android kullanıcılarının hizmetinde

Ülkemizde resmi olarak hizmet veren ve farklı uygulamaları ile kullanıcıların beğenisini kazanan Rus arama motoru devi Yandex, içinde 50 binden fazla uygulamayı barındıran yeni uygulama mağazası Yandex.Store’u Android işletim sistemine sahip kullanıcılarının hizmetine soktu.


Uygulamalara en kolay şekilde ulaşmayı vaat eden Yandex, aynı zamanda uygulamaların güncellemelerini otomatik olarak yapabiliyor. Ücretli uygulamaların da satın alınabildiği mağazada böylece geliştiricilere de uygulamalar üzerinden Pazar kazanma şansı tanıyor. Geliştiriciler uygulamalarını Yandex.Store üzerinden paylaşıp yayınlayabiliyor. Buradaki gelirinse yüzde 30’unu Yandex alırken, yüzde 70’lik bir pay geliştiricilere gidiyor.


Yandex.Store’un diğer bir özelliği ise Kaspersky ile yapılan anlaşma sayesin, mağazada yer alan uygulamaların sizin cihazınıza zarar vermesi engellenerek, telefonlar için önemli bir güvenlik duvarı oluşturuluyor. Siz de Yandex.Store’u denemek isterseniz aşağıdaki linkten .APK dosyasını indirerek Yandex kullanıcı adınızla hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 27.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler