Nokia'nın Amber güncellemesi Lumia 920 üzerinde test edildi

Nokia'nın Amber güncellemesi Lumia 920 üzerinde test edildi


Windows Phone 8 işletim sistemli Lumia cihazlarını güncellemeye hazırlanan Nokia'nın Amber adını verdiği yeni üretici yazılımı, internette yayınlanan bir inceleme videosunda ortaya çıktı. İşletim sistemi yükseltmesi ve üreticinin ilave ettiği yenilikleri bünyesinde barındıran yazılım, Lumia 920 üzerinde test ediliyor. Güncellemenin beraberinde getireceği yeni özellikleri detaylandıran videoda ayrıca, Nokia'nın geliştirdiği yeni Pro Cam kamera uygulaması firmanın eski amiral gemisi üzerinde çalıştırıyor.

Çift dokunmayla telefonu uyandırma, kilit ekranında beliren saat ile ilgili ayarlar, yeni kilit ekranı arkaplanları, sürekli görünür halde olan ekran saati, cihazı ters çevirerek sessize alma, yeni duvar kağıtları, arayüzün renk profilini seçebilme ve yeni kamera uygulaması yalnızca Amber isimli Nokia'ya ait aygıtlara dağıtılacak yazılım paketinde mevcut olacak. Diğer firmalara ait ürünleri de kapsayan Microsoft Windows Phone 8 platformunun ikinci genel dağıtımı GDR2 ise şu değişiklere sahip; FM radyo, Sina Weibo sosyal ağ bütünleşmesi.

Ağutos'ta dağıtımı bağlayacak Nokia Amber güncellemesinin bir geliştirici sürümüne ait inceleme videosunu aşağıdan izleyerek yükseltme hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 5.07.2013
Kaynak: http://unleashthephones.com/2013/07/04/video-amber-update-for-nokia-lumia-920/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler