Motorola RAZR V3 Pink anneler günü özel seti

Motorola RAZR V3 Pink anneler günü özel seti

Motorola Anneler Günü için hazırladığı özel Motorola RAZR V3 PINK setiyle bu özel günün en gözde hediyesi olmaya aday. Etkileyici pembe rengi ve tasarımıyla özellikle bayanların en beğendiği RAZR modeli olan PINK, Anneler Günü setinde Swarovski özel kristal süslemesiyle sunuluyor.

Etkileyici tasarımı ve gelişmiş özellikleri ile tüm dünyada tutku yaratan Motorola RAZR V3’ün pembe versiyonu RAZR V3 PINK, Anneler Günü özel hediye seti ile güne damgasını vurmaya hazırlanıyor. Hediye setinde Motorola V3 PINK’e, Swarovski kristalleri ile tasarlanmış telefon aksesuarı eşlik ediyor. Motorola’nın, sponsoru olduğu ünlü tenisçi Anna Sharapova’ya doğum günü hediyesi olarak tek bir adet ürettiği V3 PINK, gördüğü ilgi sonrasında tüm dünyanın beğenisine sunulmuştu. Bir hediye olarak doğan bu şık telefon özellikle bayanların en sevdiği hediyeler arasında yer alıyor.

Motorola RAZR V3 PINK

Anneler için nefes kesen tasarım ve performans
V3 PINK, kullanımı kolay zengin bir menüye ve mükemmel bir performansa sahip. Modelin bir diğer beğeni toplayan özelliği 430 dakikaya kadar konuşma ve 290 saate kadar bekleme süresine sahip oluşu. Kısaca RAZR V3 PINK göz kamaştıran pembe tasarımı ve ultra ince görüntüsüyle nefes keserken, bu inceliğe sığdırdığı çarpıcı özellikleri ile annenizi şaşırtacak.

Yeni RAZR V3 PINK annelerin tarzının aynası!
Tutkuyla yaratılan yeni V3 PINK, pürüzsüz dokusu ve zarif yapısı ile kendine özgü bir çekim alanı yaratıyor. V3 PINK, siyahın sadeliğini yansıtan etkileyici tasarımı, özel kesme metal tuş takımı ve ışıklandırılmış mavi paneliyle, kullanıcısının tarzıyla ilgili ipuçları veriyor…

İlk fotoğraf Anneler Günü’nde!
Anneler Günü’nü ölümsüzleştirmek için Motorola V3 PINK’in mükemmel 4x dijital zoom’lu entegre kamerasını kullanabilirsiniz.

Annelere kablosuz özgürlük!
MOTOROLA V3 PINK Bluetooth® teknolojisiyle iletişimi kablolardan kurtarıp özgürlük sağlıyor! V3 PINK; ses, resim ve data transferinin yanı sıra Bluetooth destekli diz üstü bilgisayarlarla internete çıkış imkanı da sağlıyor.

Dört bant ile tüm dünya annelerin parmaklarının ucunda!
V3’te bulunan dört bant özelliği sayesinde kullanıcılar hiçbir aramayı kaçırmadan dünyada 100’den fazla ülkede iletişimlerini kesintisiz sürdürebiliyor.

Görsel ve işitsel bir şölen!
MPEG 4 video klipleri MOTOROLA V3 PINK’ın, 176 x 220 piksel 2.2 inç 262.000 renkli ekranından izlemek ve 22KHz polifonik hoparlör desteğiyle dinlemek farklı bir deneyim. Hepsi bu kadarla da sınırlı değil: Java oyunlarında 3 boyutlu grafiklerin tadı, MP3 ve polifonik melodilerde 24 kanal desteği de yine MOTOROLA V3 PINK’te!



Eklenme tarihi: 12.05.2006

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler