Angry Birds Go! mobil yarış oyunu çıktı

Angry Birds Go! mobil yarış oyunu çıktı

Günümüzün en gözde oyun stüdyolarına ev sahipliği yapan Finlandiya'nın efsane Angry Birds serisiyle yükselişe geçen ünlü oyun geliştiricisi Rovio Games, yepyeni bir içerikle tekrar oyunseverlerin karşısında. Aylar öncesinden duyurduğu farklı bir oyun türü benimseyen yeni Angry Birds oyunu için kısa süre önce çıkış videosu yayınlayan firma, bugün mobil piyasadaki dört büyük platform için Angry Birds Go! adlı yapımını indirmeye sundu.

İlk defa üç boyutlu çevre ve grafiklere sahip bir Angry Birds oyunu geliştiren Rovio, milyonlarca aktif oyuncusu bulunan serinin kendine has özelliklerini kart yarışı türüne gayet iyi bir şekilde uygulamayı başarmış. 5 farklı oyun modu, çeşitli araçlar, özel güçler ve en beğenilen Angry Birds karakterlerini beraberinde getiren yapım ayrıca, Hasbro'nun Telepods adlı interaktif oyuncaklarına da destek sunuyor.

2014'ün baharında Angry Birds Go! için yerel ve çevrimiçi çoklu oyuncu desteği getireceğini de müjdeleyen Avrupalı oyun stüdyosunun son oyunu, Apple App Store, BlackBerry World, Google Play Store ve Windows Phone Store üzerinden erişime açılmış durumda. Boyutu 98-168 MB arasında değişen oyunu tecrübe edebilmek için iOS 6.0 ve üstü, Android 2.3.3 ve üstü, BlackBerry 10 ve Windows Phone 8 platformlarından birinin yüklü olduğu bir aygıt gerekiyor.

Angry Birds Go!'nun çıkış videosu ve oynanışıyla alakalı son paylaşılan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 11.12.2013
Kaynak: Angry Birds

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler