Angry Birds Go! 11 Aralık'ta çıkıyor

Angry Birds Go! 11 Aralık'ta çıkıyor

Rovio Games, dünyaca ünlü Angry Birds serisinin yarış türündeki ilk oyununu detaylandırdı. Angry Birds Go! adlı yapım için hazırladığı oynanış videosunu yayınlayan Finlandiyalı oyun stüdyosu, kart yarışı oyununun çıkış tarihini de resmen takipçileriyle paylaştı.

Angry Birds serisinin kendine özgü karakterleri ve grafiklerini yepyeni bir oynanış türüyle buluşturacak Angry Birds Go!, çok sayıda yarış pisti, yarış içerisinde kullanılabilecek güç, araç ve karakter seçeneğini beraberinde getirecek. İlk kez Angry Birds Star Wars 2'de uygulanan Hasbro'nun Telepod servisine destek sunacak oyun, Hasbro'nun aralıkta satışa sunacağı farklı objeleri kullanarak oyuna içerik transferi gerçekleştirebilmeyi mümkün kılacak.

11 Aralık'ta Android, BlackBerry 10, iOS ve Windows Phone 8 mobil işletim sistemlerinin resmi uygulama mağazalarında ücretsiz olarak yerini alacak Rovio Games'in son oyunu Angry Birds Go!, freemium iş modelini benimseyecek. Yarış oyununun ilk oynanış videosunu aşağıdan izleyerek yeni Angry Birds oyunu hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 17.10.2013
Kaynak: Rovio

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Erkan Yılmaz - 21.10.2013 14:04:00
Nintendonun Mario Bros Cart oyununa çok benziyor, onun başarısını yakalayacaktır.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler