Yeni Facebook Android uygulaması test edin

Yeni Facebook Android uygulaması test edin

Bir milyarı aşan kullanıcı sayısı ile dünyanın en büyük sosyal ağı olan ve bu kullanıcılarının 750 milyondan fazlasının mobil cihazlarlar üzerinden kendisine bağlandığını belirten Facebook, yeni Android uygulamasının geliştirilmesinde üyelerinden yardım istiyor.

“Facebook for Android Testing Beta” ismi verilen süreçte önce güvenlik sonra da performans açısından daha iyi bir Android uygulaması yayınlamak isteyen Facebook, uygulamasının test aşamasını tüm kullanıcılara açarak geri bildirimlerle birlikte üst düzet bir uygulama ortaya çıkarmak istiyor.

Test aşamasına katılmak için ilk önce Google Groups’tan “Facebook for Android Beta Testers” grubuna üye olup burada size verilen linkten test kullanıcısı olmak istiyorum seçeneğini tıklamanız gerekiyor. Ardından açılan seçenekten Facebook Beta Android uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Dikkat etmeniz gereken bir diğer noktada Google Play Store’da tanımladığınız mail adresi ile gruba katıldığını mail adresinizin aynı olmasının gerekmesi.

Facebook uygulamanın ilk sürümünü 8 Temmuz’da yayınlarken, dört haftada bir geri bildirimler aracılığıyla yeni güncellemesini sunacak. Böylece Facebook kullanıcıları kendi uygulamalarının son halini oluşturacak ve sosyal ağın gelişimine de katkıda bulunacaklar.



Eklenme tarihi: 30.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler