Yarış simülasyonu GT Racing 2 Android ve iOS için yayımlandı

Yarış simülasyonu GT Racing 2 Android ve iOS için yayımlandı

Ağustos'ta satışa sunduğu Asphalt 8: Airbone ile mobil oyun sektörünün fantastik yarış türündeki en iyi yapımlarından birine imza atan Gameloft, bugün yeni bir yarış oyunu daha piyasaya sürdü. Asphalt 8'in aksine yarış simülasyonu türünü benimseyen GT Racing 2, Android ve iOS işletim sistemleri için resmen indirmeye sunuldu.

Gerçekçi grafikler, efektler, sürüş dinamikleri, detaylı araç modellemeleriyle mobil oyunseverleri cezbetmeye çalışacak olan GT Racing 2: The Real Car Experience, 30'dan fazla üreticinin 65 lisanslı arabası, 13 yarış pisti, dört farklı türde 1.400'ü aşkın yarış, her hafta yenilenen 28 mücadele ve 4 farklı oyun içi kamera açısı seçeneğiyle geliyor. Oyun, Fransız geliştiricinin yeni fizik motorundan gücünü alıyor, değişken zaman ve hava durumu ve çoklu oyuncu desteği sayesinde yarış simülasyonu deneyimini üst seviyeye çıkartıyor.

0,95-1,05 GB civarında depolama alanına ihtiyaç duyan oyunu Android 2.3 Gingerbread ile iOS 5.0 ve üstü sürümlere sahip mobil cihazlara yükleyebilirsiniz. Freemium iş modelini benimsemesine rağmen aynı yapıdaki eski yapımların aksine oyuncuyu yarışabilmek için beklemeye veyahut gerçek para harcamaya zorlamayan GT Racing 2'nin dengeli bir sisteme sahip olduğu söylenebilir.

Google Play Store ve Apple App Store'de GT Racing 2: The Real Experience adıyla listelenen oyunu haberin sonundaki bağlantıları ziyaret ederek indirebilirsiniz. Asphalt 8'e dün kavuşan Windows ve Windows Phone kullanıcılarının GTR2 için yıl sonuna kadar bekleyecekleri tahmin ediliyor.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 15.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler