Xiaomi, Yeni Powerbank Modelini Tanıttı!

Xiaomi, Yeni Powerbank Modelini Tanıttı!

Teknoloji devi Xiaomi, yeni powerbankı Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic modeli ile tüketiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Hızlı şarj özelliği ve yüksek kapasitesiyle dikkat çeken Hyper Sonic, şimdiden dikkatleri üzerine toplamaya başladı.

Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic Powerbank Özellikleri Nelerdir?



Günümüzün en önemli telefon aksesuarlarından biri haline gelen powerbanklar gündelik hayat için oldukça önemli hale gelmeye başladı. Bilindiği gibi kullanıcılar, powerbankta genellikle hızlı bir şekilde şarj işleminin gerçekleşmesini istemektedirler. Sonraki dikkat edilen kriter ise powerbankın yüksek kapasiteye sahip olmasıdır. Xiaomi’nin yeni powerbank modelinde de tüketiciler bu ihtiyaçlarının hepsini karşılayabilecekler. 20.000 mAh kapasiteye sahip olan Xiaomi Mi Hyper Sonic Powerbank, 50W hızlı şarj imkanına da sahip. Birçok ürününde olduğu gibi bu ürününde de Xiaomi yine iddialı gözüküyor.

Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic Ne Kadar Sürede Şarj Olur?



Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic, 3 saat 50 dakikada şarj olmaktadır. Ki kapasitesinin 20000 mAh olduğunu göz önüne alacak olursa, aslında süre olarak gayet iyi. Söz konusu powerbankta toplamda 3 tane bağlantı noktası mevcuttur. Bu bağlantı noktalarında 2 tanesi USB-A, bir tanesi USB-C. Xiaomi’nin hem telefonlarda hem tabletlerde kullanılabilen powerbankları göz önünde bulundurulduğunda, 4.500 mAh kapasiteye sahip bir powerbank, cihazı yaklaşık 1 saatte şarj ediyor. Ama dizüstü bilgisayar şarj edilmek istendiğinde bu süre ortalama 2.5 saati bulabilmekte.

Xiaomi Mi Powerbank Hyper Sonic’in Fiyatı Nedir?



Çinli teknoloji devinin yeni powerbankı Mi Hyper Sonic’in fiyatı da belli oldu. Yurtdiçi fiyatı 35 dolar civarı olan powerbank Türkiye pazarında 300 TL gibi bir rakamla tüketiciyle buluşacak gibi gözüküyor. Tabi, söz konusu ürünün ülkemizi gelişi ve bazı vergilerle birlikte bu fiyat biraz yükselebilir.



Eklenme tarihi: 30.07.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler