Xiaomi, Türkiye'deki dördüncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi

Xiaomi, Türkiye'deki dördüncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi

Ülkemizde muhtelif distribütörler üzerinden perakendecilik faaliyeti yürütmekte olan Xiaomi, bugün dördüncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Önceki üç mağazadan farklı olarak Cepport firmasının idaresinde olan Beylikdüzü, İstanbul'daki mağazada yine bu firmanın ithal edip garanti hizmeti verdiği ürünler satılıyor.

Cepport, halihazırda üç Mi Store işleten ve Teknosa gibi piyasanın en önemli satış kanallarına yerleşmiş bulunan Evofone ile rekabet etmek adına mağazasını önemli kampanyalarla birlikte açtı. Çinli üreticinin yeni akıllı telefonu Mi 9T de dahil olmak üzere birçok ürün ve aksesuara erişim imkanı sağlayacak Marmara Park alışveriş merkezindeki mağazada, mobil çözümlerin yanı sıra akıllı ev aletleri de mevcut.

Türkiye pazarına rekabeti canlı tutan özgün bir iş modeliyle yaklaşan Xiaomi, bu sayede tüketicilerin çözümlerini mümkün olan en uygun fiyatlara satın alabilmesini sağlıyor. İlerleyen dönemde distribütör ve mağaza sayısının artmasıyla müşterileri daha büyük kampanyaların karşılayacağı kesin.



Eklenme tarihi: 30.06.2019
Kaynak: Donanimhaber.com

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler