WeChat iOS, Android, BlackBerry ve Windows Phone uygulaması ile her platforma anında mesaj

WeChat iOS, Android, BlackBerry ve Windows Phone uygulaması ile her platforma anında mesaj

Anında mesajlaşma yazılımları akıllı telefonların uygulama mağazalarında en çok indirilen uygulamaları arasında hep üst sıralarda kendilerine yer bulurken bu uygulamalar artık aynı mantıkla çalıştığı için birbirlerini tekrar etmeye başladı. Bu uygulamalar arasında yer alan fakat özellikleriyle farklılaşan WeChat uygulaması ise size anında mesajlaşma adına eğlenceli özellikleriyle dikkat çekiyor.

Öncelikle uygulamanın öne çıkan en önemli özelliği iOS, Android, BlackBerry ve Windows Phone olmak üzere dört farklı mobil işletim sisteminde uygulama kullanılabiliyor. Sesli ve görüntülü sohbet, grup sohbeti gibi işlevlerinin yanı sıra, Anlar, etrafa bak ve salla özellikleriyle farklı bir sosyal ağ oluşturuyor. Etrafa bak özelliğinde size yakın olan WeChat kullanıcıları ile mesajlaşabilirken, salla özelliğinde o anda Dünya’da sizinle beraber telefonu sallayan kullanıcılarla eşleşiyorsunuz.

İçinde farklı farklı özellikleri bulunan, mobil cihazlardan kullanılmasının yanında evinizdeki bilgisayarlardan da kullanabileceğiniz WeChat uygulamasını aşağıdaki linklerden ilgili işletim sistemi için indirebilir ve siz de üye sayısı 300 milyonu bulan WeChat ağına katılabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 2.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler