Vodafone’dan paylaşımlı internet: Wİ-Fİ Vodem

Vodafone’dan paylaşımlı internet: Wİ-Fİ Vodem

Süper internet kampanyasıyla öne çıkan Vodafone, mobil cihazlar için kullanılabilen ve Vodem olarak adlandırdığı modemlerinde paylaşım dönemini başlattı.

Vodafone Wİ-Fİ Vodem ile hem notebook, PC veya akıllı cep telefonunuzla internete bağlanabiliyorsunuz hem de bağlantınızı 10 cihaza kadar kablosuz olarak paylaşabiliyorsunuz. Böylece siz tüm mobil cihazlarınızdan başka bağlantı ücreti ödemeden internete bağlanıyorsunuz hem de aileniz veya arkadaşlarınızla internetinizi paylaşabiliyorsunuz.

Vodafone’un sunduğu Wİ-Fİ Vodem’e aylık 6 GB internet kotasıyla 30 TL ödeyerek 12 ay kontratla sahip olabiliyorsunuz. Ne kadar internet kullanımı yaptığınız, saatin kaç olduğu, aynı anda kaç kişinin bağlı olduğu, çekim gücünüz ve operatörünüz gibi kullanım detaylarıyla ilgili merak ettiğiniz her şey cihazın üzerinde yazıyor. Ayrıca tüm bunları kontrol edebileceğiniz uygulamayı da iOS ve ANDROID işletim sistemli cihazlarınıza indirebiliyorsunuz. 3G şebeke destekli ve SMS desteği bulunan Vodem 80 gr ağırlığında.



Eklenme tarihi: 28.11.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler