Uygun Fiyatlı Redmi 11 5G Tanıtıldı!

Uygun Fiyatlı Redmi 11 5G Tanıtıldı!

Redmi 10 modeliyle geniş bir popülerlik yakalayan Xiaomi tarafından, şimdi uygun fiyatlı olan Xiaomi Redmi 11 5G satışa sunulmaya hazırlanıyor. Her ne kadar amiral gemisi modelleriyle piyasada belli bir yer edinse de, uygun fiyatlı telefon modelleri ile de Xiaomi çok fazla tercih edilen markalardan biridir.

Xiaomi, Redmi serisiyle oldukça geniş bir kitleye ulaştı diyebiliriz. Üstelik diğer modelleriyle kıyaslandığında Redmi serisinin fazla satıldığını bile söyleyebiliriz. Tüm dünyada milyonlarca satan Redmi serisi, Redmi 11 5G’yi de ailesine dahil edecek.

Redmi 11 5G’nin 2022’nin Haziran sonunda tüketiciyle buluşması bekleniyor.

Teknik özelliklerine bakıldığında da kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak olan Redmi 11 5G oldukça donanımlı olarak gelecek. Gücünü MediaTek Dimensity 700 işlemciden alacak olan akıllı telefon 2.2 GHz’e kadar bir saat hızına sahip olacak. Bunun yanı sıra yonga seti Mali-G57 MC2 GPU ile desteklenmektedir.

Redmi 11 5G, Full HD+ çözünürlükte ve 6.58 inç LCD ekranıyla karşımıza çıkıyor. Ayrıca 90 Hz yenileme hızını destekleyen bir ekrana sahip. Bunun yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB depolama seçenekleri de bulunmaktadır. Redmi 11 5G’nin ayrıca microSD kart desteği de bulunacak.

Redmi 11 5G’nin Haziran ayında tanıtılması bekleniyor. Fiyat olarak 180 dolar yani vergiler hariç yaklaşık olarak 2.945 TL gibi bir rakamdan satışa sunulacağı düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 30.05.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler