Temple Run 2 Android oyunu

Temple Run 2 Android oyunu

Akıllı telefonların en keyifli yanlarından biri olan uygulamalar, her ne kadar bağımlılık yapsa da kullanıcılar sürekli aynı uygulamalardan sıkılıyor ve yenilik arıyor. Bu hafta sizleri Android için favori oyunlardan biriyle tanıştıracağız. Oyunun adı Temple Run 2 ve Google Play Ücretsiz Oyunlar listesinde 5. sırada yer alıyor.


Oyun Imangi Studios tarafından hazırlanmış. İlk sürümünde milyonlarca kullanıcıya kendini sevdiren oyun bu yeni sürümünde de aynı başarıyı yakalamış görünüyor. Sonsuz koşunun ana tema olduğu oyunda esas karakterin peşine bir goril takılıyor ve karakter kaçarken türlü maceralardan geçiyor. 4 farklı karakterle oynanabilen oyunda, her karakterin kendine has özellikleri bulunuyor ve bu özellikler geliştirilebiliyor. Tabii ki oyun esnasında kazanılan puanlarla yapılabiliyor tüm bunlar.

Oyunda grafik ve ses kalitesi dikkat çekiyor. Önceki sürümüne göre oynanabilirlik ve karakter kontrolü noktalarında da bir takım iyileştirmelerin yer aldığını söyleyebiliriz. Yükleme için 30 MB alan gerektiren oyun Android 2.1 ve üzeri sürümlerde oynanabiliyor. Siz Temple Run 2’yi keşfetmek istiyorsanız ücretsiz sürümünü indirmek için tıklayın.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 18.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler