Sony'den 6 inçlik orta düzey telefon-tablet melezi: Xperia T2 Ultra

Sony'den 6 inçlik orta düzey telefon-tablet melezi: Xperia T2 Ultra

İlk tablet-telefon melezini geçtiğimiz yaz Xperia Z Ultra adıyla piyasaya süren Sony'nin ikinci büyük telefonu resmiyet kazandı. Gelişmekte olan ülkeleri hedef alan ve orta seviyede konumlanacak yeni Xperia T2 Ultra, plastik kasayla donatılsa da firmanın önceki Xperia T modellerinin aksine OmniBalance tasarım anlayışını benimsiyor. TRILUMINOS ekran ve BRAVIA Engine 2 iyileştirmeleri sayesinde görüntü kalitesi hususunda sınıfındaki diğer modellerden sıyrılmayı planlayan T2 Ultra, yakında bütçe dostu tablet telefon segmentindeki yerini alacak.

6 inç HD (1280 x 720 piksel) LCD ekran, 1,4 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 işlemci ve 450 MHz hızında Adreno 305 GPU, 1 GB LPDDR2 RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 13 MP Exmor RS kamera, 1,1 MP Exmor R ön kamera, Sony Xperia T2 UltraWi-Fi b/g/n, NFC, GPS, GLONASS, Bluetooth 4.0, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve 3.000 mAh oluşan yapısıyla T2 Ultra, pazardaki diğer ekonomik melez aygıtlara katılacak.

Huawei'nin CES 2014'te tanıttığı aynı cihaz sınıfına mensup Ascend Mate 2'ye de güç veren Qualcomm'un Snapdragon 400 serisi MSM8928 çipsetiyle donatılan akıllı telefon, Çin, Orta Asya, Afrika ve Asya Pasifik bölgelerinde satılacak. Yılın ilk çeyreğinde tüketiciyle buluşacağı bildirilen Xperia T2 Ultra'nın çift SIM kart yuvalı ve 4G LTE destekli versiyonları da bulunacak. Sadece 7,65 milimetre kalınlığında tasarlanan ve %73,6'sı ekranla kaplı etkileyici bir ön yüzeye sahip cihaz, 399€ tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla Avrupa pazarına sürülecek.

Sony Xperia T2 Ultra sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.





Eklenme tarihi: 15.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler