Sony LinkBuds S ve Sony WH-1000XM5 Satışa Çıktı

Sony LinkBuds S ve Sony WH-1000XM5 Satışa Çıktı

Yakın zaman önce tanıtılan Sony LinkBuds S ve Sony WH-1000XM5kulaklıkların Türkiye’de satışı başladı.

Hem kafa üstü kulaklık modellerini sevenler için hem de kulak içi kulaklık modellerini sevenler için iki farklı kulaklık tasarımı ile Sony yüz güldürüyor. İlk başta her ne kadar fiyatlar göz korkutsa da, Sony’nin tartışılmaz kalitesini göz önünde bulunduracak olursak aslında rakamların normal olduğunu söyleyebiliriz. Kulaküstü model olan Sony WH-1000XM5’e sahip olmak isteyen birinin 9.300 TL’yi vermesi gerekiyor. Buna karşıkulakiçi tasarıma sahip olan ve Sony WH-1000XM5’e göre daha hesaplı olan LinkBuds S modeli için 3.600 TL gibi bir rakamın gözden çıkartılması gerekiyor.

Kulaküstü kulaklık olan Sony WH-1000XM5 modelinde kullanıcılara iki renk seçeneği sunuluyor. Kullanıcılar isterse gümüş ya da siyah renk seçeneklerinden birini tercih edebilecekler. LinkBuds S modeli için ise üç renk seçeneği bulunuyor. Beyaz, siyah, bej renk seçenekleri ile birçok zevke hitap ediyor.

Bildiğiniz gibi Sony kablosuz kulaklıklar yüksek performanslarıyla dikkat çekiyor. Markanın sunduğu ANC teknolojisi yani gürültü engelleme özelliği yeni model kulaklıklarda da bulunuyor. Hatta WH-1000XM5 kulaklık bu konuda oldukça iddialı.



Eklenme tarihi: 20.06.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler