Samsung One UI 3.0 Arayüzü Yayınlanmaya Başlayacak!

Samsung One UI 3.0 Arayüzü Yayınlanmaya Başlayacak!

Samsung’un akıllı tabletler ve telefonları için geliştirdiği yeni arayüzü One UI 3.0 bu ay itibariyle kullanıcılara sunulmaya başlanacak. Güncelleme henüz yayınlanmadan şirket, arayüzün bazı özelliklerini yayınladı.

Yeni güncellemenin hangi akıllı telefonlara ne zaman dağıltılmaya başlanacağı ve One UI 3.0’ın bazı özellikleri tanıtıldı. Kullanıcılara One UI 3.0 ile nasıl bir deneyim yaşayacaklarına da değinilen sayfada birçok yenilik de yer alıyor.

Kilit ekranı, bildirim paneli, hızlı ayarlar gibi birçok aşamada yeni bir tasarımla karşılaşabileceğiniz One UI 3.0 güncellemesi sayesinde müzik ve videolarınız arasında da hızlı bir şekilde geçiş yapabileceksiniz. Bunun yanı sıra geliştirilmiş bildirim paneli ile aynı anda birden fazla bilgiyi görebilecek ve mesajlarınızı kolaylıkla takip edebileceksiniz.

Bir diğer yeni özellik ise dinamik kilit ekranı duvar kağıtları. Bu özellik ile telefonunuzun kilidini her açtığınızda farklı bir duvar kağıdı görebileceksiniz. Bu özelliği kullanıp kullanmamak tabi ki sizin tercihinizde olacak.

Samsung One UI 3.0 güncellemesi ile kullanıcılar görüntülü görüşme yaptıklarında AR Emoji avatarlarını kullanabilecek. Bu sayede keyifli bir görüşme deneyimi kullanıcılara sunulmuş olacak.

Yeni güncellemenin henüz hangi cihazlara geleceği ise henüz belli değil. Kademeli olarak gelecek güncellemenin önce Galaxy S20 serilerine, daha sonra Galaxy Note 20 modellerine gelmesi bekleniyor.



Eklenme tarihi: 3.11.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler