Galaxy S6 ve S6 edge için Android 7.0 Nougat güncellemesi ertelendi

Samsung'un 2015 model amiral gemi telefonları Galaxy S6 ve S6 edge için şubat sonunda dağıtılmaya başlayacağı açıklanan Nougat güncellemesi ertelendi. Türkiye için kesin tarih dahi verilen yazılım yükseltmesi ek kalite kontrol süreci talep edilmesi sebebiyle dağıtım planından çekildi.
Güney Koreli üreticinin İngiltere'deki müşteri temsilcileri tarafından da doğrulanan erteleme haberi, henüz dağıtıma ne zaman başlanacağına dair bir bilgi içermiyor. İlk duyuruda S6 edge için şubatın üçüncü, S6 içinse şubatın dördüncü haftasını işaret eden yetkililer yakın zamanda ikinci bir duyuru gerçekleştirecek.
Android 7.0 güncellemesinde S6 kullanıcılarını küçük çaplı arayüz yenilikleri, genel performans iyileştirmeleri, Google'nin en güncel güvenlik paketi ve Nougat sürümüyle birlikte duyurulan Google Asistan hizmeti bekliyor olacak.
Eklenme tarihi: 7.03.2017
Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız
![]() | Yazar: Bilal Akgündüz twitter.com/BilalAkgunduz |
|
Popüler Haberler
Güncel Haberler
- Google Task Mate Uygulaması ile Nasıl Para Kazanılır?
- Instagram Kaybolan Mesajlar Özelliği Nasıl Kullanılır?
- Samsung One UI 3.0 Arayüzü Yayınlanmaya Başlayacak!
- Huawei Sound Kablosuz Hoparlör Tanıtıldı!
- WhatsApp Web'e Sesli ve Görüntülü Arama Özelliği Geldi
- Samsung Galaxy S20 FE Tanıtıldı! Fiyatı ve Özellikleri Neler?
- Apple MagSafe Nedir? Apple MagSafe Nasıl Kullanılır?
- İPhone 12 Kılıf ve Aksesuarları Mobilcadde’de Satışta!
- iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 12'nin Tanıtım Tarihi Ne Zaman?
- Apple Watch 6 ve Apple Watch SE Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu!