Samsung Galaxy Gear'ın ilk reklam filmleri

Samsung Galaxy Gear'ın ilk reklam filmleri


Son iki senedir Berlin'deki tüketici elektroniği fuarında yepyeni bir ürün serisi tanıtan Samsung'un bu yılki IFA 2013 konferansı da farklı bir çözümün duyurusuna sahne olmuştu. Galaxy Gear isimli ilk yeni nesil akıllı saatini gün yüzüne çıkaran Güney Koreli üretici, yeni çözümü için hazırladığı ilk reklam filmleriyle yıllardır bilim-kurgu filmleri, diziler ve çizgi filmlere konu olan geleceğin saatini hayata geçirdiğini ileri sürdü.

1.63 inç büyüklüğünde 320 x 320 piksel çözünürlüklü Super AMOLED ekran, 4 GB hafıza, 1.9 MP kamera, 25 saate kadar kullanım süresi, Bluetooth 4.0 + Low Energy, 315 mAh pil ve 800 MHz hızında işlemcili Exynos yongayı beraberinde getirecek SM-V700 model numaralı saat, Gear manager vasıtasıyla Galaxy Note 3 ile eşlenebiliyor. Galaxy S4, Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 gibi diğer modeller, Galaxy Gear ile birlikte kullanılabilme kabiliyetine Android 4.3 güncellemesinden sonra kavuşacak.

Ülkemizdeki perakende satış fiyatı 799 TL olan Galaxy Gear, ay sonuna kadar Türkiye'ye resmen giriş yapmış olacak. Akıllı saat için hazırlanan son dönemlerin en iyi reklam filmlerini Samsung'un resmi Youtube kanalından veyahut aşağıdan izleyebilirsiniz.





Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 7.10.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler