Galaxy A50'nin performans testi yayımlandı, özellikleri ortaya çıktı

Galaxy A50'nin performans testi yayımlandı, özellikleri ortaya çıktı

Samsung, Galaxy A serisinde hem model numarası hem de donanım standartları bakımından değişikliğe hazırlanıyor. Bu değişiklikler, GeekBench platformunda ortaya çıkan Galaxy A50 çözümüyle ilk kez teyit edilmiş oldu. Artık çift rakamlı bir model numaralandırması kullanacağı kesinleşen Koreli üretici, A serisini ekran altı parmak izi okuyucu ve kablosuz şarj desteği gibi üst seviyede görmeye alıştığımız fonksiyonlarla donatacak.

4000 mAh kapasiteli bir pil, 10 nm sekiz çekirdekli Exynos 9610 çipset, 4 GB RAM, 64/128 GB hafıza ve 24 MP ana sensörlü bir arka kamera donanımına sahip olacağı iddia edilen A50, Google'nin en yeni işletim sistemi versiyonu olan Android 9 Pie sürümünden gücünü alacak.

A50'nin diğer Galaxy A 2019 serisi çözümlerle birlikte şubatta resmiyet kazanacak Galaxy S10'dan önce lanse edilip satışa sunulması bekleniyor. S10'da ultrasonik biyometrik sensörden farklı olarak CMOS sensör temelli bir ekran altı parmak izi okuyucu kullanması beklenen Samsung Galaxy A50, ayrıca iki farklı protokolü destekleyen kablosuz şarj özelliğiyle donatılacak. Yeni Galaxy A serisinde ne gibi bir fiyatlandırma uygulanacağını söylemek içinse oldukça erken.



Eklenme tarihi: 31.12.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler