Samsung Galaxy A04s’in Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy A04s’in Özellikleri ve Fiyatı Belli Oldu

Çok yakın zamanda tanıtımı yapılacak ve satışa sunulacak olan Samsung Galaxy A04S’e ait tüm detaylar neredeyse belli oldu. Firmanın ucuz cihaz olarak satışa sunacağı Samsung Galaxy A04s ile ilgili yapılan sızıntılar sayesinde kullanıcıları şaşırtacak bir detay kalmadı da denilebilir.

Samsung Galaxy A04S üç farklı renk seçeneği ile kullanıcılar ile buluşacak. Kullanıcılar, beğenileri doğrultusunda dilediği rengi tercih edebilecek. Ön ekran tasarımında, bazı Galaxy modellerinde olduğu gibi damla çentik bulunuyor.

Yeni Samsung Galaxy A04S’in teknik özelliklerine bakıldığında Exynos 850 işlemciye ve 3 GB RAM’e sahip olduğu görülüyor. Cihazın 32 GB lık hafıza seçeneğine sahip modelinde kullanıcılar isterse microSD kart ile hafızasını arttırabilecek.

Galaxy A04S 400 nit parlaklığa sahip, 6.5 inç büyüklüğündeki IPS PLS LCD ekranla karşımıza çıkıyor. Selfie seferler için 5 megapiksel ön kamerası bulunuyor. Telefonun arkasında ise 50 megapiksel ana + 2 megapiksel derinlik + 2 megapiksel makro kamerası bulunuyor.

Samsung Galaxy A04s, 15W şarj desteği ile 5000 mAh pile sahip. Dolayısıyla kullanıcılara uzun bir kullanım süresi sunuyor. Android 12 ile çıkan Galaxy A04s’TE NFC ve 3.5 mm kulaklık girişi de mevcut.

Samsung Galaxy A04s, şu an için Türkiye’d satışta değil ama ilerleyen zamanlar ne gösterir belli değil.



Eklenme tarihi: 25.08.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler