Real Racing 3 Android ve iOS oyunu mağazalardaki yerini aldı

Real Racing 3 Android ve iOS oyunu mağazalardaki yerini aldı

Akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarların donanımları geliştikçe artık bu cihazlar çıkan oyunlar da hem grafik hem de oynanış açısında oyun konsollarını ve masaüstü bilgisayarları aratmayacak derecede kaliteli bir hale bürünüyor. İşte bu tarz oyunların son örneği Real Racing 3.


EA Games tarafından mobil cihazlar için geliştirilen Real Racing 3 bu zamana kadar mobil cihazlara çıkmış en gerçekçi yarış oyunu olma iddiasında. Oyunun en büyük özelliği Free to Play olması. Mint Engine 3 grafik motoruyla hazırlanan yapımın grafikleri ise gerçekten başarılı. Oyunun sahip olduğu içerik de ilk çıkış aşamasında olmasına rağmen gerçek yarış pistleri ve 45 lisanslı araba ile diğer oyunlarla arasında fark yaratacak cinsten.


Real Racing’in içerisinde yer alan Time Shifted Multiplayer modu ise apayrı bir yarış keyfi yaşatıyor. Bu çoklu oyuncu modunda diğer oyuncuların performansları yarış esnasında karşınıza çıkıyor. Real Racing 3’de birçok farklı oyun modu da yer alıyor. Bu oyun modları arasında eleme yarışları, kupa yarışları ve farklı modlar yer alıyor. Real Racing 3 için ileride gelecek yamalarla birlikte içeriğinin daha da büyüyeceği düşünülürse hiç sıkılmadan saatlerinizi geçirebileceğiniz bir oyun sizi bekliyor.


13 Yaş sınırı bulunan oyun iOS 4.3 veya üzeri işletim sistemine sahip Apple cihazlarda ve oyun tarafından destelenen Android 2.3.3 üzeri işletim sistemine sahip diğer mobil cihazlar için şu an indirilebilir durumda. Grafikleri ile göz dolduran, başarılı sesleri ile sizi oyunun içine hapseden ve hem eğlenceli hem de özelleştirilebilir kolay oynanışı hiç sıkılmadan vaktinizi geçirebileceğiniz bu güzel oyunu hemen oynamak isterseniz aşağıdaki linklerden ilgili işletim sisteminiz için indirebilir ve keyifli dakikalar geçirmeye başlayabilirsiniz.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 28.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler