NFS Most Wanted iOS oyunu ücretsiz oluyor

NFS Most Wanted iOS oyunu ücretsiz oluyor

Mobil platformların gelişim sürecinde artık yayınlanan oyunların da kalitesi artarken bunun son örneklerinden biri Real Racing 3 ile EA Games tüm teknoloji ve oyun meraklarına bunu çok güzel bir şekilde yansıtmıştı.

EA Games Real Racing 3’ü Free To Play mantığı ile bedava olarak uygulama mağazalarında sunarken aynı sistemi uzun süre uygulama mağazalarında üst sıralarda yer alan oyunu NFS: Most Wanted için de yapmaya hazırlanıyor. Ünlü yarış oyunu NFS’nin mobil cihazlardaki bu son oyunu ilk olarak Time Shifted Multiplayer güncellemesi ile Çin App Store’da bedava olarak yayınlandı. Avrupa içinse yakın zamanda aynı güncelleme ile oyunun ücretsiz olması bekleniyor.


EA Games tarafından yapılan bu güncelleme ile Çin’de ücretsiz bir şekilde indirilebilen oyunun bu şekilde mi kalacağı yoksa belli bir süre mi ücretsiz olarak sunulacağı bilinmiyor. Bilinen ise ücretsiz olarak sürülecek sürümde yine aynı Real Racing 3 mantığındaki gibi oyundaki gelir sistemi oyun içi mağaza şeklinde olabilir.

Sizde ücretsiz sürümü beklemeden oyunu hemen yüklemek ve oynamak isterseniz, aşağıdaki linklerden uygulama mağazalarına giderek oyunu indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 6.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler