Nasa Android Uygulaması ile Uzay avuçlarınızın içinde

Nasa Android Uygulaması ile Uzay avuçlarınızın içinde

Günlük hayatımızın büyük bir bölümü yoğun bir tempo içinde çalışma hayatına ayrılmışken genel kültür gibi konularda kendimizi geliştirmek için zaman ayırmak kimi zaman büyük bir problem olabiliyor. Bu konuda da yine yardıma akıllı ünvanını artık daha fazla hak eden mobil cihazlarımız yardıma yetişiyor.


Nasa da hazırladığı uygulama ile bu temponun içinde boş kaldığımız zamanlarda hem güzel vakit geçirebileceğimiz hem de uzay hakkında önemli bilgiler edinebileceğimiz uygulaması ile kullanıcıların yardımına yetişiyor. Nasa uygulaması içerisinde belli başlıklar mevcut. Bu başlıklarda ister, Güneş Sistemi, isterseniz Dünya’mız hakkında önemli bilgiler edinebilir bunları sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz. Uygulamada yine Nasa’nın radyosunu ve televizyon kanalını takip edebilir, fotoğraflara bakabilir, videoları izleyebilir, telefonunuzu duvar kağıtları ya da Nasa’nın uzay yolcuğunda önemli bir yere sahip olan telsiz mesajlarıyla zil tonlarını değiştirebilirsiniz.


Bu hem önemli hem de keyifli uygulamayı ücretsiz olarak Android işletim sistemine sahip mobil cihazınıza yüklemek isterseniz aşağıdaki linkten Play mağazasına giderek hemen telefonunuza indirebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 25.02.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler