Microsoft'un Nokia Lumia 1020 için hazırladığı reklam filmi yayınladı

Microsoft'un Nokia Lumia 1020 için hazırladığı reklam filmi yayınladı


Don't Fight. Switch sloganlı yeni Windows Phone 8 tanıtım kampanyası için ünlü müzik videosu ve film yönetmeni Roman Coppola ile anlaşan Microsoft, nisanda yayınladığı "Düğün" isimli reklam filmiyle endüstride yankı uyandırmıştı. Youtube'deki resmi kopyası 6 milyondan fazla izlenerek WP8'in şimdiye kadarki en popüler tanıtım filmi haline gelen bu reklam ile aynı yapıdaki ikinci bir video, kısa süre önce Windows Phone'nin Youtube kanalından paylaşıldı.

"Müsamere" başlığına sahip yeni Windows Phone 8 reklamı, Nokia'nın 41 MP çözünürlüklü Pureview kamera ve ZEISS lensli Lumia 1020 kamera telefonu için hazırlanmış. Videonun konusu şöyle: Çocuklarının ortaya koyduğu gösteriyi izlemek için bir araya gelen veliler, akıllı telefonlarıyla anı yakalamaya çalışıyorlar. Apple ve Samsung markalı aygıtlara sahip ebevenylerin düzgün fotoğraflar çekebilmek için birbirleriyle mücadele ederek sahneye yaklaşmaya çalıştığı bu senaryoda, Lumia 1020'nin yüksek çözünürlüklü kamerasıyla uzak mesafelerden dahi gayet iyi çekim yapabildiği gözler önüne seriliyor.

Mobil pazarın en büyük üreticileri Samsung ve Apple çözümlerinin çaresiz kaldığı bir durumu konu alan Microsoft tarafından çekilen ilk Lumia 1020 reklamının önceki Don't Fight. Switch tanıtım filminde olduğu gibi basında geniş yer bulması bekleniyor. Önümüzdeki pazar düzenlenecek MTV Video Müzik Ödülleri'nde gösterilecek videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 23.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler