iPhone için Skype uygulaması büyük bir güncelleme alıyor

iPhone için Skype uygulaması büyük bir güncelleme alıyor

Yüz milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan WhatsApp gibi yeni nesil anlık iletişim hizmetleri, yıllar önce pazarın mutlak hakimi olan Skype'yi köklü değişiklikler yapmaya itmişti. Daha gelişmiş grup mesaj seçenekleri ve sohbet bölümüyle yeniden geliştirilen Skype, Android ve Windows Phone uygulamalarını da baştan aşağı tekrar dizayn etmişti. Microsoft, bugün yayınladığı bir tanıtım videosuyla Skype'nin iPhone uygulaması için de büyük bir güncellemenin yolda olduğunu müjdeledi.

Özellikle Windows Phone'deki Microsoft uygulamalarını andıran yeni Skype 5.0, firmanın üzerinde en uzun süre çalıştığı mobil uygulama güncellemesi oldu. Bunu iOS platformuna verdikleri önemle bağdaştıran Skype takımının baş tasarımcısı Guilherme Schneider, 9to5Mac.com'a verdiği demeçlerle iPhone için Skype 5.0 yükseltmesini açıkladı. Kullanım kolaylığı sağlayan büyük, renkli düğmeler, alt kısma yerleştirilen dolaşım çubuğu ile sohbet seçeneklerine kolayca ulaşabilme ve Favoriler sekmesi üzerinden en çok iletişim kurulan kişilere ulaşabilme imkanı, 5.0 versiyonlu Skype uygulamasını başlıca yenilikleri arasında yer alıyor.

Önümüzdeki hafta iPhone kullanıcılarıyla buluşturulacağı bildirilen yeni Skype uygulamasını, halihazırda geliştirme aşamasında olan benzer yeniliklere sahip iPad uygulaması takip edecek. 5 kat daha hızlı iletişim sağlayacağı iddia edilen yeni uygulamanın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 9.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler