LG Vu 3, Snapdragon 800 çipset ve 4:3 en-boy oranlı 5.2 inçlik bir ekranla gelebilir

LG Vu 3, Snapdragon 800 çipset ve 4:3 en-boy oranlı 5.2 inçlik bir ekranla gelebilir


Telefon-tablet sınıfına yönelik ilk ciddi hamleyi yapan Samsung, iki senedir pazarın bu kategorisinde rakip tanımadan ilerleyişini sürdürüyor. Teknoloji basını ve tüketicilerin ilk etapta yadırgadıkları bu yeni mobil cihaz segmenti, önümüzdeki aylarda iyice hareketlenecek. 6.44 inçlik Xperia Z Ultra ile tablet telefon yarışına katılan Sony'yi HTC'nin meşhur alüminyum kasa tasarımını beraberinde getiren One Max izleyecek.

Asia Economic'in haberine göre; yılın ikinci yarısını hedef alan ürün yelpazesine yeni bir telefon-tablet melezi ilave eden LG de bu alandaki mücadelesini sürdürecek. Optimus markasını bırakıp üst seviyede yoluna G ve Vu (görüş, manzara) serileriyle devam edeceğini açıklayan LG, Vu 3 modelini önümüzdeki ay resmen tanıtacak. 4:3 en-boy oranlı ekran tercihiyle dikkat çeken Vu serisi, üçüncü melez aygıt ile piyasada yeniden şansını deneyecek.

İlk iki Vu telefonu satış hususunda pek iyi iş çıkarmayan Güney Koreli üretici, Vu 3'ü yeni amiral gemisi G2'ye yakın donanım elemanlarıyla donatacak. 5.2 inç büyüklüğünde LG Display üretimi 1280 x 960 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran, 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU, Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 13 MP kamera ve 4G LTE Advanced iletişim teknolojisi desteğine sahip Vu 3, Eylül sonuna kadar Güney Kore'de satışa sunulmuş olacak.

LG Vu 3, Berlin'deki IFA 2013'te sergilenecek. Güney Kore dışındaki bölgelere Ekim'de dağıtılacak olan telefonun geniş ekranından en iyi şekilde faydalanabilmek için bir dizi yazılımsal fonksiyonu beraberinde getirmesi bekleniyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 13.08.2013
Kaynak: Asia Economic

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler