LG, yeni telefonunda beş kamera sensörüne yer verebilir

LG, yeni telefonunda beş kamera sensörüne yer verebilir

Mobil cihazlarda görüntü çekim kalitesini artırmak için çareyi birden fazla sensörlü çözümlerde arayan üreticilerden biri olan LG, yeni üst düzey telefonunda beş kameralı bir sistemle sınırları zorlayacak. AndroidPolice.com'un kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, şirketin kendi içerisinde V40 adıyla geliştirdiği amiral gemi telefonunda ikisi önde üçü arkada olmak üzere beş ayrı kamera sensörü mevcut olacak.

Ön taraftaki sensörlerin üç boyutlu yüz haritası oluşturmaya benzer bir yöntemle yüzle kilit açma özelliği sunmaya yardımcı olacağını ileri süren kaynaklar, LG V40 ile üç arka kameralı telefonlara bir yenisinin daha ekleneceğini belirtiyor. Henüz üçüncü sensörün ne işe yarayacağı kesinleşmese de bokeh efekti veya 2-3x yakınlaştırma kabiliyeti için böyle bir sensörden istifade edilebileceği belirtiliyor.

Koreli üretici, sonbaharda piyasaya süreceği V40 için Qualcomm Snapdragon 845 çipset, ince çerçeveli OLED ekran, 4/6 GB RAM ve mobil ödeme sistemi desteğinden oluşan kuvvetli bir donanım paketi oluşturmayı planlıyor.



Eklenme tarihi: 27.06.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler