LG Optimus G için Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi açıklandı

LG Optimus G için Android 4.4 KitKat güncelleme tarihi açıklandı

LG'nin son dönemdeki yükselişine öncülük eden eski amiral gemi akıllı telefonu Optimus G, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle piyasaya sürülmüştü. Şimdiye kadar Android 4.1 Jelly Bean dışında başka bir işletim sistemi güncellemesi almayan süper telefon, Android 4.2 ve Android 4.3 sürümlerine yükseltilmemişti. Ortaya çıkan son verilere göre; Güney Koreli üretici, G serisinin başlangıç modelini tamamen unutmuş değil.

Fransız mobil iletişim operatörü SFR, resmi blog sitesinde yayımladığı haberinde, Optimus G için Android 4.4 KitKat güncellemesini resmen doğruladı. Bizzat LG'den onay aldığını bildiren operatör, güncellemeyi yaz aylarında müşterileriyle buluşturacağını müjdeledi. Şuan için ne gibi yenilikleri beraberinde getireceği bilinmeyen işletim sistemi güncellemesi, LG G2'nin birtakım yazılımsal özelliklerini Optimus G sahiplerinin kullanımına sunacak. Ciddi bir performans artışı da sağlayacak yükseltme, büyük ihtimalle cihazın alacağı son Android platform güncellemesi de olacak.

Fransız operatörün açıkladığı tarih doğruysa LG Optimus G'nin uluslararası versiyonu en geç yaz sezonunda Google'nin en yeni işletim sistemi versiyonuna yükselecek. Bu modelin de güncelleme onayı almasıyla LG, G serisinin tüm üst düzey modellerini KitKat ile yenilemeyi garantilemiş oldu. Firma ayrıca, bu sene piyasaya sürmeye hazırlandığı L III serisi giriş ve orta düzey telefonlarını da bu yazılım sürümüyle geliştirdiğini ilan etmişti.



Eklenme tarihi: 26.03.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler