iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 12'nin Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

iPhone 12 Ne Zaman Çıkacak? iPhone 12'nin Tanıtım Tarihi Ne Zaman?

Merakla beklenen iPhone 12 için geri sayım başladı. Haftalardır sorulan "iPhone 12 ne zaman tanıtılacak?" sorusunun cevabı nihayet belli oldu. Uzun süredir geniş kitleler tarafından beklenen iPhone 12 lansmanıyla ilgili tarih belli oldu. Söz konusu lansmanda iPhone 12’nin özellikleri ve iPhone 12’nin fiyatı dahil birçok detay teknoloji severlerle buluşacak.

Apple’ın yeni amiral gemisi iPhone 12 ile görünene göre beklenti oldukça yüksek. İlla ki bazı hayal kırıklıkları da olacaktır ama yine de lansman gerçekleşmeden net bir bilgi mevcut değil.

Apple tutkunlarının heyecanla beklediği iPhone 12 lansmanı 13 Ekim Salı günü Türkiye saati ile 20.00’da gerçekleşecek.

Yeni çıkacak olan iPhone 12 ailesinin model isimleri henüz resmiyet kazanmasa da, Çin’de üretimi gerçekleşmiş olan kılıfların iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Mini isimleriyle satışa sunulması da dikkatlerden kaçmadı.

Pandemiden dolayı tekrar online olarak gerçekleşecek olan lansmanda, iPhone 12 Pro modellerinin en iyi AR kameraya sahip telefon unvanını alması da bekleniyor. Tıpkı iPhone 11 serisinde olduğu gibi, ana modellerinde ikili kamera kullanan Apple’ın, Pro modellerinde üçlü kamera kurulumuyla devam etmesi bekleniyor.

Cihaz model isimleri henüz belli olmasa da iPhone 12 ailesinin başlangıç fiyatı iPhone 12 Mini 128 GB için 699 dolar olarak tüketiciyle buluşacağı söyleniyor.

Fiyat konusunda yine performansından ödün vermeyeceği düşünülen iPhone 12’nin tüm modellerinde A14 işlemcinin yer alacağı da dedikodular arasında.



Eklenme tarihi: 13.10.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler