iOS 14 Yayınlandı. iOS 14 Hangi iPhone Modelleri ile Uyumlu?

iOS 14 Yayınlandı. iOS 14 Hangi iPhone Modelleri ile Uyumlu?

Apple’ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkinlikte duyurduğu iOS 14 yayınlandı. iOS 14 ile gelen özellikler arasında FaceTime ve üçüncü taraf uygulamalarına gelen kompakt tasarımın yanı sıra ana ekrana eklenen araç takımında yenilikler, otomatik olarak güncellenebilen uygulama arşivi ve iğnelenmiş sohbetler gibi yenilikler söz konusu.

Kullanıcı sayısının fazla olması sebebiyle güncellemenin kademeli olarak dağıtıldığı düşünüldüğü için işletim sistemi hala gelmediyse, ara sıra güncellemeyi kontrol etmenizde fayda var.
Tasarım olarak kullanıcıların beklentilerini karşılayacağı düşünülen İOS 14’ü indirmek için telefonunuzun Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme menüsünü kontrol edebilirsiniz.

İOS 14’te kullanıcılar Apple Clips sayesinde indirmek istedikleri uygulamaları yüklemeden test edebilecekler. Ayrıca yeni bir arayüze sahip olan Siri’ye Türkçe erkek ses seçeneği de geldi. Resim içinde resim modu bulunan yeni yazılımda, kullanıcıların çağrı geldiğinde telefonlarını kullanmaya devam edebilecekleri bir arayüz de bulunuyor.

İOS 14’le birlikte gelen özelliklerle birlikte İOS 14’ün hangi iPhone cihazları ile uyumlu olduğu da belirtildi. İşte İOS 14’ün uyumlu olduğu modeller;

iPhone 11
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
iPhone SE (1. nesil)
iPhone SE (2. nesil)
iPod touch (7. nesil)



Eklenme tarihi: 17.09.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler