Instagram’a İki Yeni Özellik Geliyor

Instagram’a İki Yeni Özellik Geliyor

Sevilen sosyal medya programlarımdan Instagram için “Gönderi Sabitleme ve Izgara Düzenleme” özellikleri geliyor. Henüz test aşamasında olan yeni özellik, uzun süredir birçok kullanıcı tarafından bekleniyordu.

Yeni gelecek olan özellik ile gönderilerin sağ üst kısmında üç nokta bulunuyor. Instagram’a gelecek olan yeni özellikleri önceden sızdıran Alessandro Paluzzi, bu özelliğin kısa zaman içerisinde tüm kullanıcılara sunulacağını belirtti.

Instagram’da Gönderilerin Yeri Nasıl Değiştirilir?


Instagram’a gelmesi beklenen yeni güncelleme ile kullanıcılar, Instagram’da paylaştıkları gönderilerinin yerini değiştirebilecek. Daha önceden de bu özelliğin geleceği duyurulmuştu ama ne zaman geleceği yönünde kesin bir bilgi yoktu. Söz konusu güncelleme ile Instagram gönderilerinde, aynı sıradaki üç gönderi kendi içerisinde yer değiştirebilecek.



Gönderilerin profildeki yerinin değişmesini sağlayacak bu özellik, yani Izgarayı Düzenle özelliği ile gönderilen tarihleri dikkate alınmadan düzenleme yapılacak.



Instagram’a gelecek olan Izgarayı Düzenle ve Profile Sabitle özelliği ile muhtemelen kullanıcıların yüzü gülecek. Profile Sabitle Özelliği ile birçok içerik üreticisi, Instagram profilini daha düzenli tutabilecek. Instagram üzerinden pazarlama yapan kişiler ise Profile Sabitle özelliği ile diledikleri paylaşımlarını öne çıkartabilecekler.



Eklenme tarihi: 25.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler