Huawei Sound Kablosuz Hoparlör Tanıtıldı!

Huawei Sound Kablosuz Hoparlör Tanıtıldı!

Huawei’in yeni nesil kablosuz hoparlörü Sound sonunda tanıtıldı. Premium hoparlörler arasındaki yerini almaya hazırlanan model, kullanıcılara yüksek kalitede ses çıkışı sağlayacak.

Devialet ve Huawei ortaklığının ürünü olan Huawei Sound, şimdiye kadarki hoparlörler arasında en iyi ses derinliğine sahip ürünlerden. Daha önceki hoparlörlerinde Devialet patentini kullanan Huawei, yeni nesilde üründe dört hoparlörlü tasarım ile karşımıza çıkmakta. Dört hoparlörlü Huwei Sound’ın hoparlöründen biri 40 watt, diğer üçü ise 5 watt güce ihtiyaç duymaktadır.

Titreşimin az olduğu ve sesteki bozulmanın da düşük olduğu Huawei Sound, 90 desibele kadar olan ses ihtiyaçlarını yüksek kaliteyle çözebilmekte. Söz konusu desibelin daha fazlasında ise seste biraz bozulma gözükebilmektedir.

Huawei marka hoparlörler şimdiye kadar yüksek basa sahip özelliğiyle biliniyor. Yeni hoparlörü ile de bu özelliğini koruyor. Düşük desibelde bile güçlü bir bas hissedebileceğiniz Huawei Sound’taki üç hoparlör 120 derece açıya sahip. Tüm hoparlörler birbirleriyle etkileşim içerisinde ve farklı ses efektlerine de sahip.



Eklenme tarihi: 23.10.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler