HTC One Kılıfları MobilCadde'de

HTC One Kılıfları MobilCadde'de

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC One alümniyum kasası ve Super LCD 3 ekranı ile herkesin beğenisini kazanırken, güçlü donanımını süsleyen yazılımları ile de bu senenin iddialı telefonları arasında yer alıyor.

Henüz ülkemizde satışına başlanmayan bu güzel telefonu tüm tehlikelerden koruyacak kılıfları ve ekran koruyucuları ise şimdiden Mobilcadde.com’daki yerini aldı. Darbelere karşı korumanın yanı sıra telefonunuzu çok daha şık bir hale getirecek renkli kılıflar, kullanışlığı ile beğeninizi kazanacak cüzdanlı kılıflar, kıyafetlerinizle uyum halinde kullanabileceğiniz rengarenk silikon kılıflar HTC One satışa sunulduğu anda kullanmanız için sizleri bekliyor.

Birbirinden farklı pek çok çeşidin ve modelin bulunduğu MobilCadde.com, Cep telefonu kılıfı ve aksesuarları konusunda uzman bir ekiple hizmet sunarken 20 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücreti de almıyor. Hız konusunda da birçok müşterisinin olumlu yorumları ile kendini ispatlayan Mobilcadde.com'daki HTC One ve birçok farklı markanın onlarca çeşit kılıfına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

Tüm HTC One kılıf ve aksesuar çeşitlerini MobilCadde.com'dan incelemek ve satın almak için tıklayın



Eklenme tarihi: 24.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler