Half-Life 2 ve Portal'ın mobil versiyonları Android için satışa çıktı

Half-Life 2 ve Portal'ın mobil versiyonları Android için satışa çıktı

NVIDIA, kısa süre önce duyurduğu Valve ortaklığının ilk müjdeli haberini duyurdu. Oyun sektörünün önde gelen isimlerinden Valve'nin geliştirdiği Source motorunu kullanan iki oyun Play Store'de satılmaya başladı. Birkaç gigabaytlık boyutuyla dikkat çeken oyunlar, halihazırda yalnızca NVIDIA'nın taşınabilir konsolu için erişilebilir durumda. SHIELD adlı konsolun 300'den fazla tam optimizeli oyunu yapısında barındıran ekosistemi, böylece iki üst düzey yapımla daha büyümesini sürdürmüş oldu.

Android platformunun pazarda başarı elde edebilen tek el konsolu NVIDIA SHIELD için optimize edilen HF2 ve Portal, şimdilik sadece bu cihazın kullanıcıları tarafından satın alınabiliyor. 20,99 TL fiyatla satışı gerçekleştirilen Half-Life 2 ve Portal, şimdiye kadar sayısız yılın oyunu ödülüne layık görülen video oyunları olarak sektör tarihine geçmeyi başarmıştı. 20. yüzyılın en iyi oyunu olarak gösterilen Half-Life serisinin ikinci ana oyunu, 2,1 gigabayt; özgün bir oynanışa sahip bilim-kurgu yapımı Portal ise 2,3 gigabaytlık bir indirmeye ihtiyaç duyuyor.

Yüksek çözünürlüklü grafikler ve detaylı animasyon, efektlerle donatılan Half-Life 2 ve Portal oyunlarının mobil portlarını Google Play Store'den indirebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 12.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler