Google Task Mate Uygulaması ile Nasıl Para Kazanılır?

Google Task Mate Uygulaması ile Nasıl Para Kazanılır?

Google, kullanıcıların para kazanmasını sağlayacak bir uygulama ile gündeme geldi. Anket, reklam gibi yöntemlerle kullanıcılara para kazandıran Google şimdilerde ise Task Mate uygulaması ile kullanıcılara görev başına ücret ödeyecek.

Beta sürümüyle karşımıza çıkan Task Mate, kullanıcılara sunduğu görevler ile harita bazlı olarak çalışacak. Görevleri yerine getiren kişilere, görevin zorluğuna göre ücret ödenecek. Kullanıcılar, harita üzerinden yakınlarındaki görevleri görebilecek.

Kullanıcılara yapılacak olan ödemeler Google tarafından, ülkelerin kendi yerel para birimleri ile yapılacak. Uygulamada, işletmeler tarafından tanımlanan görevler kullanıcılara Google tarafından sunulacak. Gerçekleştirmek istemediğiniz görevleri atlayabilirsiniz.
Uygulama şu şekilde çalışıyor. Örneğin, bulunduğunuz şehirde yer alan bir restoranın fotoğrafını çekerek veya size sunulan anketi doldurarak para kazanabilirsiniz.

Uygulamaya katılım şu an için sadece davetiye ile gerçekleşmekte. İlerleyen zamanlarda ise tüm kullanıcılara açılması beklenmektedir.
Task Mate uygulaması şu an Hindistan’daki kullanıcılar ile test aşamasında. Henüz tüm dünyada ne zaman aktif olacağı bilinmese de, 2021’in ilk çeyreğinde tüm dünyadaki kullanıcılara sunulacağı söylentiler arasında.



Eklenme tarihi: 30.11.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler