Google Pixel 3 XL internete sızdı

Google Pixel 3 XL internete sızdı

HTC'nin akıllı telefon departmanını kısmen devralan Google, baştan sona kendi donanım ekibiyle geliştirdiği ilk telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Çentikli ekran tasarımına geçip tek sensörlü arka kamera kullanmaya devam edecek olan Google telefonları, internette yayımlanan yeni bir videoyla büyük ölçüde netlik kazanmış oldu.

Rusya'dan gelen sızıntı videoda, Pixel 3 XL modelinin kutusu açılıyor, cihazın teknik özellikleri inceleniyor. 6,2 inç QHD+ çentikli OLED ekran, sekiz çekirdekli Snapdragon 845 çipset, 4 GB RAM, tek sensörlü arka kamera ve Android 9.0 Pie işletim sistemine sahip olan telefon, Pixel serisiyle özdeşleşmiş arka kapak tasarımını yeni çizgilerle revize ederek üzerinde taşıyor.

Google'nin Pixel 3 serisi telefonlarını 4 Ekim'de satışa sunacağı kısa süre önce ortaya çıkarılmıştı. Henüz tanıtım tarihiyle alakalı konuşmayan internet devi, sızıntıda gösterilen zengin kutu içeriğiyle (USB-C-3.5 mm ses jakı dönüştürücü, USB OTG kablosu ve USB-C Pixel Buds kulaklık) Pixel 3'ün de pek ucuz olmayacağını göstermiş oldu. Kesin fiyat bilgisi için birkaç hafta daha beklemek gerekecek.



Eklenme tarihi: 9.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler