Facebook'a WhatsApp paylaşma özelliği geliyor

Facebook'a WhatsApp paylaşma özelliği geliyor

Her kesimden kullanıcının faylandığı, çok çeşitli amaçlara hizmet eden WhatsApp sohbet grupları, anlık iletişimin yeni sohbet odası haline gelmiş ve yüz milyonlarca mobil cihaz sahibi tarafından kabul edilmiş durumda. Peki grubunuzda paylaşım yapmanın daha kolay bir yolu olmasını istemez miydiniz? İşte son Facebook uygulama güncellemesi tam da bunu mümkün kılmak için geliyor.

Geektime.com'un inceleme fırsatı bulduğu 31.0.0.7.13 versiyon numaralı yeni Facebook Android uygulaması, paylaşım platformundaki gönderileri, profilleri veya diğer girişleri WhatsApp uygulamasına göndermek için tahsis edilmiş özel bir düğmeyle donatılmış. Bu sayede meşhur sosyal medya platformunun kullanıcıları, Facebook paylaşımlarını rahatlıkla WhatsApp gruplarına taşıyabilecek.

Henüz ne zaman tüm cihaz sahiplerine dağıtılacağı bilinmeyen bu güncellemenin ilk etapta Android işletim sistemli cihazlara ulaşması bekleniyor. iOS platformunda bu tür bir uygulamalar arası veri alışverişi sistemi iOS 8 ile kullanıma sunulmuştu. Facebook'un Android için hazır hale gelen bu ek paylaşım fonksiyonunu iOS'ta da sunup sunmayacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 5.04.2015
Kaynak: Geektime

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler