WhatsApp uygulaması kesintiye uğradı (Güncel: Uygulama normale döndü)

WhatsApp uygulaması kesintiye uğradı (Güncel: Uygulama normale döndü)

Facebook'un hafta içerisinde 19 milyar dolara kadar çıkan bir mebla karşılığında satın aldığı WhatsApp uygulaması, bu önemli dönüm noktasından sonra ilk kez büyük çaplı bir kesintiyle karşı karşıya. Mobil cihaz kullanıcıları, 21.00'dan bu yana popüler anlık mesajlaşma servisine bağlanamıyor ve iki saattir mesaj alışverişi gerçekleştiremiyorlar.

Sunucularında yaşadığı bir arıza nedeniyle sunduğu iletişim hizmetinde kesintiye gitmek zorunda kalan yazılım şirketi, en geç birkaç saat içerisinde yeniden yüz milyonlarca aktif kullanıcısına anlık mesajlaşma servisi sunmaya devam etmeyi planlıyor.

Öte yandan WhatsApp'ın çalışmaması nedeniyle alternatif uygulamalara yönelen iOS ve Android kullanıcıları, özellikle WhatsApp'ın satılması sonrası büyük ilgi gören güvenlik odaklı Telegram Messenger'e saniyede 100 yeni üye ile büyük yoğunluk yaşatıyor. Berlin merkezli Rus geliştiricilere ait uygulamanın App Store ve Google Play Store bğlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Güncelleme: Yaklaşık 3 saatten sonra WhatsApp uygulaması tekrar hizmet vermeye başladı. Ancak halen bağlantı sorunlarının devam ettiğini belirtelim.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

emirhan jaj - 10.03.2014 16:02:00
Windows Phone İçin Neden Yok
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler