Digiturk Android ve iOS uygulamaları

Digiturk Android ve iOS uygulamaları

Akıllı telefonlar için hazırlanan uygulamalardan özellikle sürekli hareket halinde olduğumuz gündelik hayatımızda birçok kez zaman geçirmemizi sağlayan video ve televizyon uygulamaları artık mobil cihazların vazgeçilmezi durumunda. Digiturk’ün de Android ve iOS platformları için hazırladığı ve hem evinizdeki abonelikle birlikte kullanabileceğiniz hem de ücretsiz olarak televizyon izleyebileceğiniz üç tane mobil uygulaması bulunmakta.


Lig TV uygulaması ile mobil cihazlarınızdan güncel futbol haberlerini takip edebilir, tuttuğunuz takımla ilgili son haberleri öğrenebilir Spor Toto Süper Lig, Fransa Ligi, İngiltere Ligi, Beko Basketbol Ligi maç özetleriyle birlikte atılan golleri maç sonunda hemen izleyebilirsiniz.


Diğer bir Digiturk uygulaması olan Digiturk Play ile birlikte üyeliğiniz ile birlikte istediğiniz yerde Lig TV’yi izleyebilir, izlemek istediğiniz tek maçı satın alabilirsiniz. Aynı zamanda 26 ulusal kanalı canlı olarak yine Digiturk Play uygulaması üzerinden izleyebilirsiniz.


Diğer bir uygulama Digiturk Dilediğin Yerde uygulaması da üyeliğiniz ile birlikte kullanabileceğiniz ve üyelik paketinizde bulunan kanalları mobil cihazlarınızdan izleyebileceğiniz.

Hem Android hem de iOS üzerinde çalışan mobil uygulamaları indirmek isterseniz aşağıdaki linklerden ilgili işletim sisteminin mağazasına giderek, istediğiniz Digiturk uygulamasını indirebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.




Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 25.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler