Cugga Andorid uygulaması ile o an ihtiyacınız olan uygulamalar

Cugga Andorid uygulaması ile o an ihtiyacınız olan uygulamalar

Android işletim sistemine sahip bir mobil cihaz kullanıyorsanız eğer uygulama mağazası içersinde ihtiyaçlarınız dahilin bir isim yoksa eğer uygulama bulmanın pek kolay olmadığını pekala hepimiz biliyoruz. İşte burada Cugga uygulaması devreye giriyor ve gerçekten farklı arayüzü ile o an ki ruh haliniz ya da ihtiyaçlarınıza cevap verecek en uygun uygulamayı bulmanızı amaç ediniyor.


Cugga uygulaması bunu yaparken farklı bir sistem ve daha fazla başlık kullanarak yapıyor. Örneğin futbol oyunlarına meraklıysanız size sorulan bir iki soru ile futbol uygulamalarına ulaşıyor, o an ki ruh haliniz müzik dinlemek istiyor ve bir radyo programı arıyorsanız sizi radyo programları ile buluşturuyor. Farklı arayüzü sayesinde size sorulan sorularla gerçekten ihtiyacınız olan uygulamaya ulaşabiliyorsunuz.

Uygulamanın Türkçe dil seçeneği olması, çok fazla başlık altında uygulamaları listelemesi ve sizi bunlara yönlendirecek sorularla hareket etmesi Cugga’yı farklı bir yere oturtuyor. İçerik olarak şimdilik biraz zayıf kaldığını düşünsek de ilk aşamada bunun normal karşılanması gerek. Siz de Cugga uygulaması ile o anki ruh halinize hitap eden en uygun uygulamaya ulaşmak isterseniz aşağıdaki adresten indirerek hemen Cugga içerisinde uygulamaları gezmeye başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 6.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler