Caynax A6W ile günlük karın egsersizi

Caynax A6W ile günlük karın egsersizi

Mobil işletim sistemleri için uygulamalar arasında pek çok sağlık uygulaması mevcut. Koşarken kalorinizi ölçen uygulamalar, sizinle ilgili bilgileri alıp bu bilgiler ışığında size belli bir program hazırlayan sağlık uygulamaları artık telefonlarımızda çok popüler. Şimdi sizlere paylaşacağımız uygulama Caynax A6W uygulaması ise bu programları vücudumuzun çalıştırılması en zor bölgesi olan karın bölgesi için özelleştirilmiş bir uygulama.


Hazırlanan program gün ve gün size hangi hareketleri yapmanız gerektiğini gösteriyor. 6 Hafta boyunca her gün yapacağınız hareketler sonunda ise istediğiniz karın kasına ve şekline ulaşmanız sağlanıyor. Uygulama için yapılan yorumlar çok olumlu. Değerlendirme puanı da bunu destekler nitelikte. Uygulama aynı zamanda sahip olduğu metin okuma özelliği sayesinde sesli komutları istediğiniz gibi özelleştirilme yeteneklerine de sahip. Uygulamayı denemiş biri olarak ben de söyleyebilirim ki karın kaslarınızın çalıştığınızı gerçekten hissedebiliyorsunuz, fakat hareketleri yapmak gerçekten zor olabiliyor.

Ücretsiz olarak sunulan ve 42 gün sonra size düzgün karın kasları vaat eden uygulamayı aşağıdan ücretsiz olarak indirebilir ve egzersizleri uygulamaya hemen başlayabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 22.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler