BlackBerry Geri Mi Dönüyor?

BlackBerry Geri Mi Dönüyor?

Bir zamanların efsane telefonu BlackBerry akıllı telefon pazarına tekrar geri dönecek. Üstelik 5G ile! Teknoloji markası Onward Mobility ile sektöre dönüşün sinyallerini vermeye çoktan başladı.
iPhone cihazlarla birlikte popülaritesini kaybeden BlackBerry, aslında BBM anlık mesajlaşma programı ile oldukça gözdeydi. Hatta BBM sayesinde diğer marka telefonlardan da kendini ön plana çıkarıyordu diyebiliriz. Fakat bilindiği üzere şirket zamanla edindiği yeri kaybetmeye başladı.

Birçoğumuzun hatırlayacağı gibi BlackBerry en son, 2015 yılında BlackBerry Priv adlı cihazını kullanıcılarla buluşturmuştu. Şimdilerde ise OnwardMobility şirketi BlackBerry markasının adını ve yazılımını kendine lisansladı. Hatta geçtiğimiz yıl OnwardMobility ve BlackBerry lisans ortaklığı kurduklarını da duyurmuşlardı.

2021’in ilk yarısında tuşu bir akıllı telefonun piyasaya sürüleceğini belirtmelerine rağmen şu an bir sessizlik olduğunu söyleyebiliriz. Şu an için OnwardMobility Ön Teslim Programını E-posta ile duyurdu. Belirtilen bu Ön Teslim Programı belli bir kitleye yönelik olacak. Ürün, kullanılabilirlik ve özellik ile ilgili güncellemeleri alabilecek kişiler için bir abone listesi mevcut. Form, OnwardMobility’nin sayfasında bulunuyor. Söz konusu kişiler bu bilgiler için doğrudan girdi sağlayabilecek.
Form üzerinden kişiler telefonu hangi mobil ağlar ile kullanmak istediklerini belirtebilecek. Bunun yanı sıra kaç adet telefon satın almayı düşündüklerine de cevap verebilecekler. BlackBerry 5G modelinin ne zaman piyasaya sürüleceği bilgisi verilmemiş olsa da, telefon satın almak istediğiniz takdirde OnwardMobility ile e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 28.07.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler