Avea Süper Fikir tarifesi

Avea Süper Fikir tarifesi

Avea Süper Fikir tarifesi kapsamında bu tarifeyi kullanan aboneler her yöne 100 dakikalık görüşme için 4 TL ödüyorlar. Fakat tarifenin detaylarını incelemeden geçiş yapmak için acele etmeyin. Tarifenin 5 TL’lik bir sabit ücreti var. Ayrıca her isteyen bu tarifeye geçemiyor. Tarifeye geçiş süresi 31 Aralık 2011 tarihinde sona erecek.

Avea Süper Fikir Tarifesi

  • Aylık sabit ücret: 5 TL
  • Her 100 dakikalık görüşme: 4 TL
  • Her yöne 1 SMS: 41,5 Kuruş

Tarifeye kimler geçebilir?
Öncelikle mevcut faturalı Avea abonelerinin bu tarifeden yararlanamadığını belirtelim. Tarifeden yeni hat alanlar, numarasını taşıyanlar ve faturasız hattan faturalı hatta geçenler yararlanabiliyor.

Şimdi numaramı taşısam ve sonra yeniden Avealı olsam, bu tarifeden yararlanabilir miyim?
Avea kampanyanın duyurulduğu 1 Aralık 2011 tarihinden itibaren numarasını farklı bir operatöre taşıyıp sonrasında Avealı olup bu tarifeyi seçmek isteyen abonelerden bir defaya mahsus 30 TL alıyor. Aynı durum faturasız hatta geçip, sonrasında faturalı hatta geçerek bu tarifeyi seçmek isteyenler için de geçerli.

Tarife her ayın 1’inde ücretlendiriliyor
Önemli detaylardan biri de bu. Tarifeye bugün geçtiğinizi varsayarsak sabit ücret ve 100 dakikalık paket ücreti faturanıza işleyecek. Paketiniz bir sonraki ayın bugününde değil, önümüzdeki ilk ayın 1’inde yenilenecek. Diyelimki ayın 29’unda bu tarifeye geçtiniz. 5 TL sabit ücret ve 4 TL 100 dakika ücreti ödeyeceksiniz. 2 gün sonra ayın 1’inde de aynı şekilde ödeme yapacaksınız. Ve iki gün önce almış olduğunuz konuşma süresi de sıfırlanacak.

Kampanya detayları:
  • Her yöne dakikalar görüntülü görüşmeler için de kullanılabilir.
  • 100 dakikalık görüşmeniz bittikten sonra otomatik olarak
  • Fatura döneminizde kaçıncı 100 dakika kademesinde bulunduğunuzu KADEME yazıp 6036'ya ücretsiz SMS göndererek öğrenebilirsiniz.
  • 100 dakikalık görüşmeden kullanılmayan dakikalar bir sonraki aya devretmez.
  • Görüşmeleriniz 6 saniyelik peryotlarla hakkınızdan düşer.



Eklenme tarihi: 5.12.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler