Apple’ın 2021 Eylül Ayında Tanıtacağı Cihazlar

Apple’ın 2021 Eylül Ayında Tanıtacağı Cihazlar

Apple’ın bu sene düzenleyeceği Eylül ayındaki etkinlikte tanıtması beklenen cihazlar merak konusu. iPhone 13’le birlikte gelmesi beklenen cihazları hep birlikte inceleyeceğiz.

Dan Ives’ın iddiasına bakacak olursak yeni cihazlar 14 Eylül 2021 Salı günü tanıtılacak. Apple ise 17 Eylül tarihinden itibaren ön siparişleri almaya başlayacak. Kullanıcıların 24 Eylül’den itibaren yeni modellerle buluşması bekleniyor.

Peki Nedir Eylül 2021’de Tanıtılacak Apple Ürünleri?

iPhone 13


Eylül ayındaki bu etkinlikte Apple’ın iPhone 13’e ağırlık vereceği düşünülüyor. Şu an için cihazların isimleri belli olmasa da, iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerinin çıkacak olması iddialar arasında.

AirPods


Apple’ın sevilen ürünlerinden olan AirPods’un bir yeni modelinin de gelmesi bekleniyor. AirPods Pro’ya benzeyen bir yapıda olması beklenen AirPods 3’ün kısa bir gövde tasarımına sahip olacağı da konuşulanlar arasında.

iPad Mini 6 ve iPad 9


Eylül lansmanında iPad Mini 6 ve iPad 9’un kullanıcılarla buluşacağı söylentiler arasında. Diğer nesillerdeki iPad Mini modellerinin aksine, bu yeni modelin daha ince bir çerçevesi olacağı da konuşuluyor. Yeni cihazların USB-C bağlantısına ve A15 işlemciye sahip olacağı konuşuluyor. iPad 9’un da daha ince bir kasa tasarımına sahip olması bekleniyor.

Apple Watch 7


Giyilebilir teknolojinin en sevilenlerinden olan Apple Watch’un da Apple Watch 7 olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Söylentilere göre Apple Watch’un yeni serisinde az da olsa tasarımda farklılıklar öngörülüyor. Gerek ekran teknolojisi olarak gerek ekran olarak bazı farklılıklarla karşımıza çıkacak.

Apple’un mevcuttaki 18 saatlik kullanım süresinin de yeni modelde arttırılacağı ve bunun için daha güçlü bataryalar kullanması bekleniyor. Üstelik Apple Watch 7 serisinde ince bir cam kullanılacağı da söyleniyor.



Eklenme tarihi: 17.08.2021

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler