iPhone 6'nın ilk kılıf incelemesi yayınlandı

iPhone 6'nın ilk kılıf incelemesi yayınlandı

Yeni iPhone'ye ait üçüncü parti kılıflar internete sızmaya devam ediyor. Unbox Therapy adlı bir internet sitesi, 4,7 inçlik iPhone 6 modelinin plastik koruyucu kılıfı için hazırladığı incelemeyi yayınladı. 5,68 inçlik Galaxy Note 3, 4,95 inçlik Google Nexus 5 ve 4 inçlik iPhone 5s ile karşılaştırılan kılıf, 2014 model Apple telefonunun aynı ekran büyüklüğüne sahip diğer cihazlardan daha büyük bir kasaya sahip olacağını gösterdi.

Ekran kilidinin sağ tarafta konumlandırılacağını bir kez daha doğrulayan kılıf sayesinde iPhone 6'ya dair bazı detaylar yeniden onaylanmış oldu. 4,7 inç 326 ppi piksel yoğunluğuna sahip IPS LCD ekran, Apple A8 çipset, 8 MP kamera ve iOS 8 işletim sistemiyle gelecek olan iPhone 6, yılın üçüncü çeyreğinde satılmaya başlayacak. 7 milimetre veya daha ince bir profile sahip olması beklenen sekizinci nesil iPhone ile birlikte 5,5 inçlik iPhone Air modelinin de piyasaya sürüleceği iddia ediliyor.

Uzak doğulu aksesuar firmalarının üretimine başladığı iPhone 6 kılıflarından birine ait video incelemeyi aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler