Turkcell iPhone 3G gecesi

Turkcell iPhone 3G gecesi

Turkcell muhteşem bir organizasyonlar Apple iPhone 3G’yi abonelerine tanıttı. DJ’lerin inanılmaz performansında saat 21:00’de bağlayan etkinlikler saatler 24:00’ü gösterene kadar devam etti ve bu saatten sonra kapılar açıldı ve iPhone meraklıları sırayla içeriye alındı. Gecede 50 kişiye ücretsiz iPhone 3G verildi.

Turkcell iPhone 3G - Heyecanli Bekleyis

Turkcell iPhone 3G - fotograf ceken kizBedava iPhone heyecanı
1000’den fazla kişinin toplandığı Turkcell Bağdat Caddesi Abone Merkezinde heyecanlı bir bekleyiş vardı. Bedava iPhone 3G çekilişine katılmak için uzun kuyruklar oluşturan insanlar ve iPhone almak için sabırsızlanan meraklılar abone merkezinin önünü doldurmuştu. Işık gösterilerinin altında yüksek sesli müzikle birlikte bedava iPhone için kayıtlar alındı ve saat 23:00’de işlemler tamamlandı. Bu saatten sonra içeriye götürülen çekiliş kutusu, yarım saat sonra getirildi ve noter huzurunda 50 adet bedava iPhone 3G çekilişi yapıldı. İlk kazanan talihli Turkcell CEO’su Süreyya Ciliv tarafından açıklandı.

Fotoğraf çerçevesi iPhone
Turkcell organizasyon olarak geceye iyi hazırlanmıştı. Abone merkezinin önündeki kalabalıktan dolayı insanlar bazen yola taşsa da, değişik ülkelerde olduğu gibi bir izdiham yaşanmadı. Servis elemanları sürekli olarak telefonu bekleyen meraklılara çay, kahve ve yiyecek dağıttı. Korumalar istenmeyen olayların yaşanmasını engellemek için farklı noktalarda görev aldı. Kalabalığın içerisinde ilgi çeken bir diğer etkinlikte, fotoğrafınızı çekip iPhone şeklindeki çerçevede size hediye eden fotoğrafçı kızlardı.

Turkcell iPhone 3G - Bedava iPhone cekilisi


Turkcell iPhone 3G - iPhone 3G'me kavustumGelenler iPhone 3G kullanıyor
Turkcell abone merkezinin içinde ve dışarıdaki standlarda, iPhone 3G şeklinde dev ekranlar vardı. Bu ekranlarda Turkcell iPhone reklamı ve iPhone tanıtımları ve özellikleri sürekli olarak gösterildi. İlginç olan bir başka nokta ise açılışa gelenlerin çoğunda zaten iPhone telefonun olmasıydı. Bir çok kişi kalabalığı ve gösterileri iPhone 3G telefonları ile çekti.

Geri sayım başladı
Saatler 24:00’e yaklaştığında artık çekiliş sonuçları açıklanmış ve iPhone kazananların tümü belli olmuştu. iPhone kazananlara aynı zamanda üzerinde “iPhone 3G’me kavuştum. 26.09.08” yazan tişörtler de hediye edildi. İyice artan kalabalık 10’dan geriye doğru saydı ve inanılmaz bir konfeti yağmuru eşliğinde insanlar sırayla içeriye alınmaya başlandı. Abone merkezi sabaha kadar açık kalacak ve Turkcell’in belirlediği satış fiyatları içerisinde isteyenler cihazları hemen satın alabilecek.

Turkcell iPhone 3G - fotograf cekenler


Turkcell iPhone 3G - Heyecan dorukta


Turkcell iPhone 3G - Ahmet Selman Ozdemir_Süreyya Ciliv


Turkcell iPhone 3G - Cenk & Erdem


Turkcell iPhone 3G - Ciliv sohbet


Turkcell iPhone 3G - DJ


Turkcell iPhone 3G - Bedava iPhone kazanan


Turkcell iPhone 3G - iPhone 3G siyah kapşon


Turkcell iPhone 3G - Heyecanli bekleyis_03


Turkcell iPhone 3G - Heyecanli bekleyis_04


Turkcell iPhone 3G - Heyecanli bekleyis_05


Turkcell iPhone 3G - Heyecanli bekleyis_06



Apple iPhone 3G ile ilgili diğer haberler



Eklenme tarihi: 26.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler