Vodafone iPhone 3G gecesi

Vodafone iPhone 3G gecesi

DJ’ler ve dansçı kızlarla birlikte çeşitli şovlar sergileyen Bağdat Caddesi Vodafone Store’da fazla bir kalabalık yoktu. Turkcell’in aksine Vodafone Store açıktı ve isteyenler hiç sıra beklemeden içeriye girip telefonu satın alabiliyor veya inceleyebiliyordu. Vodafone iPhone tarifelerinin ve iPhone 3G’nin özelliklerinin yer aldığı tanıtım katalogları mağazanın önünden geçenlere dağıtılıyordu.

Vodafone iPhone 3G - Beklediginiz iPhone


Vodafone iPhone 3G - iPhone standıVodafone kalabalık değildi
Vodafone Store’un önünde bekleyen veya eğlencelere katılan fazla bir kalabalık yoktu. Telefonlara mağaza içerisinde bakabildiğinizden dolayı Vodafone fazla bir heyecan oluşturamadı. Vodafone’un tarifelerini geç açıklaması da mağazaya gelen insan sayısının azalmasına neden oldu. Vodafone Store’un kapısında gece 24:00’e ayarlanmış geri sayım cihazı artık 0 gün 0 saat yazıyordu.

iPhone’a dokunun
Vodafone Store’da iPhone 3G açık bir şekilde sergileniyordu. Telefona hiç dokunmamış olan kişiler iPhone 3G’yi ellerine alıp fotoğraf çektiriyorlardı. Vodafone Store’da yer alan iPhone’lar içinde SIM kart takılı olmadığı için çalışmıyordu ve menüye ulaşamıyordunuz. Mağaza içerisindek bir çok görevli gelen ziyaretçilere iPhone 3G’nin özelliklerini ve Vodafone tarifelerini anlatıyordu.

Vodafone iPhone 3G - iPhone dokun

Vodafone iPhone 3G - Ziplayan sov
3 adet iPhone 3G bedava verildi
Turkcell’in 50 telefon bedavasına karşılık Vodafone sadece 3 adet telefonu bedava dağıttı. Bu telefonlarda radyolar aracılığı ile verildi. Çoğu kişi Turkcell’in abone merkezinde yapılacak çekilişe katılmak için Vodafone Store’lardan ayrıldı ve Turkcell abone merkezine gitti.

Vodafone tarifesini geç açıkladı
Vodafone telefonu 26 Eylül gecesi satacağını açıklamasına rağmen dün akşam saatlerine kadar resmi bir açıklama gelmedi. Bu konuda, Turkcell’in tarifesine göre bir ayar yapıldığı söyleniyordu ve bu söylenti Vodafone Store’daki iPhone tarifelerinin basıldığı broşürü gördüğümüzde bizi şüphelendirdi. Broşürler ofis programı ile hazırlanmış ve fotokopi ile çoğaltılmıştı. Bunun anlamı tarifeler dün sabah açıklama yapan Turkcell’e göre değiştirilmiş ve acele ile çoğaltılmıştı.


Vodafone iPhone 3G - gösteri


Vodafone iPhone 3G - Vodafone store


Vodafone iPhone 3G - Vodafone Store 2


Vodafone iPhone 3G - ziplayanlar


  • Turkcell iPhone 3G tanıtım gecesinden izlenimlere ulaşmak için tıklayınız

Apple iPhone 3G ile ilgili diğer haberler



Eklenme tarihi: 26.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler